(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2024)
Elektron fondlarga iye bolgan málimleme-kitapxana mákemeleriniń juwapkershiligi, olardıń bul baǵdarda nızamlarǵa ámel etiw máseleleri haqqında sóz etilgen.