(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Tillerdi salıstırmalı úyreniw bul eki tildegi sózliklerde sózlerdiń grammatikalıq xarakteristikasınıń rawajlanıwına úlken úles qosatuǵını anıq, sebebi ol ilimiy hám ámeliy shıǵarmalardıń avtorlarına da qollanılıwı ushın tolıq imkaniyat jaratıp beredi. Keyingi dáwirlerde hár qıylı sistemadaǵı tillerdi tipologiyalıq-salıstırmalı usılda úyreniw tarmaǵında ádewir kóp ilimiy jumıslar jaratılıp atır.