(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2025)
Актёрлық шеберлиги техникасын үйретип атырып, студенттиң ишки дүньясын байытыў, көз-қарасларын кеңейттириў, сахнаның бар имканиятларынан пайдаланыўға үйретеди.